Anne og Peter - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Anne og Peter

Bryllupsfoto ved Hvalsø og Holbæk

Hej Thomas Tak for de skønne billeder, vi havde nogle sjove timer sammen med dig, og resultatet er blevet helt fantastisk – familie, venner og ikke mindst os selv er meget glade for billederne. Billederne fra kirken er fanget på de helt rigtige tidspunkter med præcist øje for detaljen. Og bryllupsbillederne fra stranden er fulde af varme, smil og glæde. Vi kunne ikke have ønsket os det anderledes.

Bedste hilsner, Anne og Peter

Fantastisk dag med Anne og Peter, i Hvalsø Kirke, og ved Munkholm broen tæt på Holbæk. Dejlig som I var med på alle ideer, og havde medbragt både vagthund og hjemmeværnet som fotoassistenter - så bliver det vist ikke mere helstøbt. Tak for den skønne oplevelse.

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  • Peter & Simone

    Bryllupsfoto ved Søllerød KirkeTak for en god oplevelse med at få taget vores bryllupsbilleder. Det var en fornøjelse. Vi havde en super god dag, og er lige kommet hjem fra en dejlig bryllupsrejse. Tusind tak for billederne, de er fantastiske. Simone…

    Marcus og Marie

    Bryllupsfoto ved Værløse og BagsværdStemningsfulde billeder fra en fantastisk dag! Vi er så glade for bryllupsbillederne, og synes at de fint afspejler netop hvem vi er og hvordan vi oplevede den smukke dag vi havde med familie og venner. Billederne…