Marcus og Marie - Billig Bryllupsfotograf med flotte billeder

Vis alle essays

Marcus og Marie

Bryllupsfoto ved Værløse og Bagsværd

Stemningsfulde billeder fra en fantastisk dag! Vi er så glade for bryllupsbillederne, og synes at de fint afspejler netop hvem vi er og hvordan vi oplevede den smukke dag vi havde med familie og venner. Billederne er et skønt minde som vi nyder at kigge på, og vi følte os i gode trygge hænder under hele fotograferingen.

Marcus og Marie

Herlig bryllupsfotografering en lun august eftermiddag med Marcus og Marie. De havde ønsket bryllupsbilleder fra både kirken og bryllupsportrætter bagefter, som vi fotograferede i den smukke gamle Aldershvile Slotspark i Bagsværd, nord for København. Vejret var overskyet, men det er slet ikke så skidt, når man taler fotografering, da det giver et blødt lækkert lys på bryllupsbillederne. Brudeparret havde selv foreslået parken, da den har stor betydning for dem, og vi havde den helt for os selv, så alt gik op i en højere enhed, og vi fik mange skønne billeder i kassen.

Bruger du tablet eller mobil, kan du swipe billederne herunder.

  • Anne og Peter

    Bryllupsfoto ved Hvalsø og HolbækHej Thomas Tak for de skønne billeder, vi havde nogle sjove timer sammen med dig, og resultatet er blevet helt fantastisk – familie, venner og ikke mindst os selv er meget glade for billederne. Billederne fra kirken…

    Tine og Martin

    Bryllupsfoto på Frederiksberg Slot i københavnEn skøn dag i maj, med vores dejlige datter og hele familien. Tak for de smukke billeder, som gør det nemt at genopfriske de mange dejlige øjeblikke, de har gjort lykke hos alle der var med på dagen…